Onze diensten

wat kunnen we voor jou betekenen?
TeamSpirit

TeamSpirit

Niet alleen in tijden van crisis komt het in teams aan op veerkracht en verbonden blijven. Het is dé kernvraag voor veel teams: hoe draag je bij als team, hoe behoud je een gezonde spirit, hoe blijf je met plezier, effectief en succesvol met elkaar? Een krachtige ‘boost’ voor je team!

Leergang Systemisch Leiderschap

Leergang Systemisch Leiderschap

Systemic Business School is dé plek voor aanstormende en gevestigde leiders die het systemisch leiden willen toe voegen aan hun leiderschapsstijl. Je bent in handen van professionele opleiders die niet bang zijn voor de uitdagingen die jij in je werk als leider ontmoet.

Systemisch en Inclusief Leiderschap

Systemisch en Inclusief Leiderschap

Een maatwerkprogramma waarin de kracht van het collectief centraal staat. We leren leiders een omgeving te creëren waarin ieders potentieel beschikbaar kan komen voor de organisatie. Met de helende, ruimtegevende kracht van ‘de werkelijkheid’.

Transities

Transities

Veranderen doen we ons leven lang. Bij transitie gaat het over de kunst van het loslaten van datgene wat in de weg is komen te staan van de natuurlijke verandering. Zodat de organisatie haar natuurlijke pad kan volgen.

Jouw Spirit

Jouw Spirit

Waardevol, succesvol, zinvol bezig willen zijn. Woorden die we zo makkelijk als wensen uitspreken. Terwijl organisaties en het leven ons allerlei uitdagingen op ons pad gooit, is het aan jou om op het echte, niet rechte, pad te blijven.

Assessments

Assessments

Assessments geven je snel, eenvoudig en duidelijk inzicht en uitzicht op de essentie van teams en/of individuen. Bij RAAF&KOEKOEK werken we met de methode TeamConnect en met de methode Birkman.